🚚 Spedizione refrigerata next day EU a 24,99€ | -50% da 105€ di spesa

Waar kan ik verse pasta kopen in Nederland?


Verse pasta in Nederland

In Nederland is het gemakkelijk om winkels en markten te vinden met een breed scala aan Europese en niet-Europese levensmiddelen. Als je goed zoekt, kun je alles vinden, maar het is niet gemakkelijk om een product te vinden dat nooit ontbreekt in Italiaanse huizen: verse pasta!

Wat is verse pasta

Verse pasta is pasta die 's ochtends wordt gemaakt om binnen 24 uur te worden gegeten, goed wordt bewaard in een perfect schone omgeving en onmiddellijk daarna wordt gekookt.

Er bestaan vele soorten: tortellini, ravioli, tagliatelle, gnocchi, rigatoni, spaghetti, tagliolini, gramigna, maccheroncini, enz.

Hoe maak je thuis verse pasta?

Misschien weet niet iedereen hoe je perfect verse pasta maakt: er zijn maar twee ingrediënten: meel en eieren, maar let op, niet alle eieren en meel zijn hetzelfde!

Voor gevulde pasta zijn de ingrediënten voor de vulling geselecteerd varkensvlees, mortadella, Parmezaanse kaas BOB, zout, nootmuskaat, zwarte peper, allemaal lokale ingrediënten, uit Emilia Romagna, van hoge kwaliteit zonder toevoeging van conserveringsmiddelen of additieven, precies zoals onze grootmoeders thuis deden.

Waar vindt u verse pasta in Nederland?

In Italië ga je gewoon naar je plaatselijke winkel en wordt verse pasta in het zicht gepresenteerd, vers gemaakt en klaar om van te genieten, maar waar kunnen we in Nederland verse pasta kopen?

Ik zou u niet aanraden om rond te dwalen en het risico te lopen iets te vinden dat eruitziet als verse pasta maar niet de echte 'verse pasta' is, want zoals we weten betekent 'verse pasta' pasta die 's ochtends wordt gemaakt om binnen 24 uur te worden gegeten, goed wordt bewaard in een perfect schone omgeving en onmiddellijk daarna wordt gekookt.

Ons advies is daarentegen om naar www.nonna-gina.com te gaan, uw favoriete verse pasta te kiezen uit de vele mogelijkheden (tortellini, tagliatelle, rigatoni, spaghetti, tagliolini, gramigna, maccheroncini), te klikken, te bestellen en binnen 24 uur na productie te ontvangen.

Maar er is meer, Nonna Gina's verse pasta is niet alleen handgemaakt, het wordt ook met de hand gerold met een deegroller zoals dat vroeger gebeurde.

Degenen die het geprobeerd hebben, hebben de zorgvuldige bereiding van tortellini en alle andere soorten pasta in speciale containers, een elegante isothermische verpakking die perfect functioneel is en gericht op het bewaren van het product bij 5 graden, en vooral een bezorgservice met het toonaangevende internationale transportbedrijf UPS, die zorgt voor verzending binnen 24 uur na de bestelling, dezelfde dag dat de verse pasta wordt bereid, en bezorging bij u thuis de volgende dag, overal in Europa, in optimale omstandigheden, alsof u naar de winkel beneden was gegaan.

Waarom Nonna Gina

Om het verschil te begrijpen tussen een industrieel product en een ambachtelijk product zoals dat van Nonna Gina, volstaat een eenvoudige overweging: voelt u zich meer aangetrokken tot de tagliatelle in een van de vele identieke verpakkingen die u in de koeling van een supermarkt koopt, misschien tegen een zeer lage prijs, lang geleden geproduceerd en met een lange houdbaarheidsdatum, of die welke vers bij u thuis aankomt, de dag ervoor uitgerold en nog met de geur van meel?

Dus, of je nu in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Maastricht of Den Haag woont, waarom bestel je niet een paar uitstekende Emiliaanse tortellini en geniet ervan alsof je in een leuk restaurant in Bologna zit?

Als u heeft gekozen voor een lekkere zondagse lunch van verse pasta en nog vragen of twijfels heeft, neem dan contact op met Nonna Gina en onze expert zal deze graag beantwoorden en u het beste adviseren.

Hoe bestelt u Nonna Gina's verse pasta?

Heel eenvoudig: Klik hier, kies uw pasta, en het komt binnen 24 uur na bereiding bij u aan!

F.A.Q.

Wat is de houdbaarheid van verse pasta?

Omdat het volledig artisanaal is, zonder toevoegingen of bewaarmiddelen, kan het in de koelkast worden gegeten op de dag dat het pakket aankomt. Maar vrees niet, u kunt de pasta bij aankomst invriezen en in bevroren toestand koken - wat we u aanraden.

Hoe wordt de verse pasta van Nonna Gina verzonden?

De pasta wordt verzonden in een isothermische verpakking om de temperatuur van de pasta op 5 graden te houden, met een levering binnen 24 uur vanaf de productie zonder impact op het milieu.

Om een maximale versheid te garanderen, wordt de pasta 3 dagen op 7 geleverd: woensdag, donderdag, vrijdag.

Hoeveel kost de verzending?

U kunt de verzendkosten vinden onder Verzendbeleid.

Wie is Nonna Gina

Nonna Gina kwam uit Emilia, uit Ferrara om precies te zijn, en had twee grote passies: muziek en koken, die eigenlijk samengingen, want ze kookte vaak terwijl ze zong. Ze ontmoette grootvader Cassiano in de danszaal waar hij in een klein orkestje speelde, ze trouwden en uit dat gelukkige huwelijk werden vijf kinderen geboren. Ze kregen zes kleinkinderen en ik ben de vijfde. Ontdek hier het verhaal van Nonna Gina.